Produkter for honning cm6360 (5)

MIELE CORIANDOLO VASO 250G

MIELE CORIANDOLO VASO 250G

Produsert mellom mai og juli, er det en honning som har en tendens til å krystallisere veldig raskt. Den har en lys, blek oransje farge. Duften er ganske intens og minner om krydderet den stammer fra. Aromaen er søt og forfriskende med en avsluttende note av kokosnøtt. KOMBINAISJONER Deilig å bruke sammen med kjøtt, spesielt storfekjøtt og kylling. Takket være den litt grove krystallstrukturen, passer den godt med lagrede oster. Det er et ideelt søtningsmiddel for te og ulike typer infusjoner. Den brukes ofte i produksjonen av nougat.
Akasiehonning med trøffel Kosher 80 g - Kosher Sertifisert

Akasiehonning med trøffel Kosher 80 g - Kosher Sertifisert

Ingredienser: Akasiehonning 96%, sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.) 3%, aroma. Utløpsdato: 24 måneder. Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer. Det inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler. Næringsverdier per 100 gr: Energi Kj 1340 / Kcal 315 Fett 0,1 gr hvorav mettet fett 0 gr Karbohydrater 77,8 gr hvorav sukker 77,8 gr Fiber 0,3 gr Proteiner 0,8 gr Salt 0,03 gr
MIELE MILLEFIORI 1kg

MIELE MILLEFIORI 1kg

MIELE MILLEFIORI 1kg
MIELE CASTAGNO VASO 500 kg

MIELE CASTAGNO VASO 500 kg

Produsert mellom slutten av juni og første halvdel av juli fra blomstringene av villkastanjer i fjellet, er det en flytende honning med en ekstraordinær allsidighet. Den er den rikeste på mineraler og har en ravfarge, noen ganger dyp og med en rødlig tone. Duften er aromatisk og skarp, vegetabilsk og gjennomtrengende. Aromaen er typisk bitter og tannisk, intens og svært vedvarende i smaken.
MIELE FIORI VASO 250G

MIELE FIORI VASO 250G

Produsert mellom vår og sommer, er det ikke en honning med homogene egenskaper, men derimot et produkt som kjennetegner hvert sted og hvert år, og kan defineres som fingeravtrykket til det blomsterlige arven i området der det er produsert. Fargen kan være gylden, ravfarget eller mørk. Aromaen kan variere fra fruktig, blomsteraktig og delikat hvis den er vårpreget; til aromatisk, karamellisert, mentolert, intens og vedvarende hvis den er sommerpreget. KOMBINAJONER Pynt på kaker og iskrem, dryppet over panna cotta, søter varme drikker; passer best sammen med ferske oster og myk pasta som stracchino og taleggio.